Nyheter

Corsair Gaming K55 RGB
K55 RGB låter dig ligga steget före med hjälp av 6 snabbknappar för programmerbara macron och Multi-key Anti-Ghosting vilket läser in knappkombinationer och utför dina kommandon snabbt och korrekt. Dedikerade knappar för uppspelning och volym låter dig ha full kontroll utan att behöva avbryta ditt spel.

599,00

Nyheter

Corsair K65 LUX RGB Compact
Ultrasnabbt och kompakt mekaniskt gamingtangentbord Utan tio-tangent. Mer utrymme för din mus att röra sig på.

990,00

Corsair

Corsair Gaming Strafe (MX Red)
Corsair Strafe mekaniska gaming-tangentbord är utrustat med Cherry MX red-brytare för tystgående användning och hög precision. Tangentbordet är fullt programmerbart så att du kan utse kommandon eller skapa multitangent macros utifrån dina behov.

1 090,00

Corsair

Corsair Gaming K70 LUX RGB
Med praktiskt taget obegränsad anpassning direkt integrerad i Corsairs legendariska konstruktion, är LUX-seriens gamingtangentbord på väg att bli de mest framgångsrika bland konkurrenterna.

1 190,00

Nyheter

Corsair K70 Rapidfire (MX Speed)
Corsair K70 Rapidfire är ett mekaniskt tangentbord utrustat med 100% Cherry MX Speed brytare vilket gör det snabbast i sin klass. 100% anti-ghosting ser till att varje tangenttryck registreras korrekt när du lirar och via USB-porten ansluter du din mus eller trådlösa

1 290,00

Nyheter

Corsair Gaming K70 LUX (MX Blue)
Corsair Vengeance K70 Cherry MX Blue är ett fullstort mekaniskt gaming tangentbord byggd av de yttersta gaming-materialen. Texturerade snabbknappar så att du lätt kommer åt rätt tangenter. Med 100% Cherry brytare, full justerbar bakgrundsbelysning och full Anti Ghosting, spelar du på det sätt det är tänkt, utan feltryck och fördröjningar.

1 290,00

Corsair

Corsair Gaming Strafe RGB (MX Red)
Corsair Strafe RGB mekaniska gaming-tangentbord är utrustat med Cherry MX red-brytare för tystgående användning och hög precision: Tangentbordet är perfekt till multitangent macros, dubbel- eller trippelslag och full specialanpassning. En avtagbar mjuk platta till handleden gör det bekvämt under längre spelstunder.

1 590,00

Nyheter

Corsair Strafe RGB (MX Silent)
Cherry MX Silent högpresterande tangentbrytare gör det upp till 30% tystare än andra mekaniska speltangentbord. Och precis som standard Cherry MX-brytare, är de tillverkade i Tyskland, med guld-tvärpunktskontakter, guldpläterad kontaktavslutningar, och tryckresistenta fjädrar i metallegering för den exakta kontrollen som du behöver för en konkurrensfördel.

1 690,00