Razer

Razer Ornata Gaming
Razer Ornata har det helt nya Razer™ Mecha-membranet som kombinerar det bästa av både membrangummi-kupoler och mekaniska brytare för att leverera en skrivupplevelse som är olik allt annat du någonsin upplevt. Medan traditionella tangentbord med gummitangenter är kända för sin mjukt vadderade design, misslyckas de ofta med att leverera korrekt taktilitet på grund av deras svampiga känsla och brist på aktiveringskontroll. Däremot ger mekaniska tangentbord snabbare aktivering och distinkt taktil feedback, men blir trötta under långa spelsessioner.

890,00

Razer

Razer BlackWidow Ultimate
Razer BlackWidow Ultimate kommer med helt nya Mekaniska Brytare från Razer™, som från grunden har designats för att öka hastigheten och känsligheten hos speltangentbordet Razer BlackWidow bortom vad tidigare generationer av mekaniska brytare klarar av.

990,00

Razer

Razer Ornata Gaming Chroma
Razer Ornata Chroma har helt nya Razer™ Mecha-Membrane som kombinerar det bästa från membrangummit med det bästa från den mekaniska brytaren för att skapa en helt unik skrivkänsla. Traditionella tangentbord med gummikupoler är kända för den mjuka känslan men är inte så bra på att skapa en exakt aktiveringskänsla och kontroll. De mekaniska brytarna ger å sin sida snabb aktivering och tydlig känsla men kan ibland orsaka utmattning vid långa spelpass.

1 090,00

Razer

Razer DeathStalker Chroma
RazerDeathstalkers Chroma gamingtangentbord kan du anpassa flera olika saker för hög komfort och dina preferenser. Anpassa dess färger, programmera knapparna och få den rätta spelkänslan. Den bästa spelkänslan leder till vinst, och därför är Deathstalker Chroma ett perfekt alternativ för alla spelare.

1 190,00

Razer

Razer BlackWidow Chroma V2 (Green)
Utrusta dig för stridens hetta med den nya versionen av det mekaniska tangentbordet BlackWidow Chroma V2. Du får en härlig spelkänsla tack vare de gröna mekaniska tangenterna som reagerar snabbare än någonsin på dina knapptrycknigar. Det här tangentbordet har alla förutsättningar för att få dig att bli en bättre gamer.

1 890,00