Razer

Razer Ornata
Razer Ornata har det helt nya Razer Mecha-membranet som kombinerar det bästa av både membrangummi-kupoler och mekaniska brytare för att leverera en skrivupplevelse som är olik allt annat du någonsin upplevt. Medan traditionella tangentbord med gummitangenter är kända för sin mjukt vadderade design, misslyckas de ofta med att leverera korrekt taktilitet på grund av deras svampiga känsla och brist på aktiveringskontroll. Däremot ger mekaniska tangentbord snabbare aktivering och distinkt taktil feedback, men blir trötta under långa spelsessioner.

890,00

Nyheter

Razer Cynosa Chroma
Razer Cynosa Chroma är ett spelanpassat tangentbord som har allt vad en spelare behöver. Med mjuka vadderade, individuellt programmerbara bakgrundsbelysta tangenter som drivs av Razer Chroma och en spillsäker design som håller tangentbordet säkert.

890,00

Razer

Razer BlackWidow Ultimate
Razer BlackWidow Ultimate kommer med helt nya Mekaniska Brytare från Razer™, som från grunden har designats för att öka hastigheten och känsligheten hos speltangentbordet Razer BlackWidow bortom vad tidigare generationer av mekaniska brytare klarar av.

990,00

Razer

Razer Ornata Chroma
Razer Ornata Chroma har helt nya Razer Mecha-Membrane som kombinerar det bästa från membrangummit med det bästa från den mekaniska brytaren för att skapa en helt unik skrivkänsla. Traditionella tangentbord med gummikupoler är kända för den mjuka känslan men är inte så bra på att skapa en exakt aktiveringskänsla och kontroll. De mekaniska brytarna ger å sin sida snabb aktivering och tydlig känsla men kan ibland orsaka utmattning vid långa spelpass.

1 090,00

Razer

Razer BlackWidow V2 (Green)
Tactile and Clicky Designad med optimerad aktivering och återställningspunkter, ger dig denna mekaniska brytare från Razer ett förstklassigt gamingutförande. Varje blixtrande snabbaktivering signaleras genom ett distinkt klick och återställer sig själv på nästan halva sträckan av mekaniska standardbrytare, så att du kan njuta av hastighet som aldrig förr.

1 590,00

Nyheter

Razer BlackWidow V2 (Yellow)
Razer BlackWidow mekaniska gaming-tangentbord lanserades 2010 och blev snabbt det mest populära och bästsäljande gaming-tangentbordet i hela världen, och det primära valet för eSports-atleter. Fyra år senare introducerades den mekaniska brytaren från Razer™, som ger Razer BlackWidow en ännu större fördel med världens första mekaniska brytare som från grunden har utformats speciellt för spel.

1 590,00

Nyheter

Razer BlackWidow V2 (Orange)
Upplev snabba och tysta aktiveringar med denna mekaniska brytare från Razer. Den optimerade aktiveringen och återställningspunkterna ser till att du är redo att avfyra igen på halva tiden, jämfört med mekaniska standardbrytare, så att du garanteras förstklassig prestanda varje gång..

1 590,00