Produkter   » Kringutrustning » Mus » SteelSeries

SteelSeries

SteelSeries Rival 300 - Vit

Steelseries Rival 300 levererar en oslagbar prestanda och är väldigt anpassningsbar.Musen är utrustad med Steelseries nya switchar (livstid på över 30 miljoner klick), sidogrepp i gummi för bästa grepp och komfort, RGB-belysning på logga och scrollhjul där du kan välja mellan 16,8 miljoner färger. Allt för att göra det till den ultimata högerhänta gamingmusen.

590:-

SteelSeries

SteelSeries Sensei 310

SteelSeries Sensei 310 är en proffsig gamingmus för vänsterhänta spelare likväl för högerhänta som vill ha en mus med bra grepp, programmerbara knappar och framför allt blixtsnabb respons. RGB-belysningen bestämmer du själv över och anpassar efter dina önskemål och med integrerat minne kan du enkelt växla mellan olika datorer och ta med dig Sensei 310 på LAN. SteelSeries Sensei 310 gamingmus är utvecklad för e-sportare som vet att en millimeter kan göra hela skillnaden.

649:-

SteelSeries

SteelSeries Rival 600

RGB LED-belysning
TrueMove3 optisk sensor
50g acceleration
Ergonomiskt korrekt design

890:-

SteelSeries

SteelSeries Rival 700

Steelseries Rival 700 är utrustad med den första helt anpassningsbara OLED-displayen för gaming, anpassningsbara taktila varningar och fysiska komponenter som kan bytas. Detta gör Rival 700 till den mest kraftfulla gamingmusen i världen, samt ger spelare realtidsinformation och noteringar medan de spelar. Den första helt anpassningsbara OLED-displayen för gaming.

990:-