Produkter   » Kringutrustning » Mus » Logitech » Produkt

Corsair Gaming Dark Core

 

Logitech Dark Core RGB har ultrasnabb 1 ms trådlös, Bluetooth kompatibilitet och ett trådat läge för prestandagaming med mångsidiga anslutningsmöjligheter. Den optiska sensorn med 16.000 DPI och hög precision, som coolt nog är anpassningsbar i 1 DPI-steg, kan optimeras till nästan vilken musmatta som helst. Den komfortabla formen och två utbytbara sidogrepp säkerställer precision och kontroll. Inbyggt minne, programmerbart via CUE (Corsair Utility Engine) programvaran, sparar RGB ljuseffekter, makron och DPI inställningar för enkel åtkomst till dina inställningar. Dark Core har upp till 24h batteritid och kontinuerlig USB-laddning när du spelar. De slitstarka Omron switcharna är hållbara för 50 miljoner klick för att erbjuda ultrasnabb respons och pålitlighet genom åren.

Högpresterande Omron switchar
Dark Core RGB är rustad för intensiva gamingsessioner tack vare Omron switchar som klarar 50 miljoner klicks. Det ger dig en snabb, pålitlig och tålig prestanda för en lång tid framöver.

Anpassa din gamingmus
Med hjälp av CUE (Corsair Utility Engine) så kan du själv anpassa dina macros,färger och även DPI. Du kan även i detta systemet välja så att musen själv ställer in sig efter det underlaget du använder så att du får ut det mesta av din gamingmus.


999:-
Butik / Postorder: i lager
Leverantören:
Artikelnr: GT5301 Tillverkarens artikelnr: CH-9315011-EU

Tillbaka