Produkter   » Kringutrustning » Headset » Kingston HyperX » Produkt

Kingston HyperX Cloud Revolver S

 

Premium Headset med Virtual Dolby Surround 7.1 ljud med Push-to-Dolby
HyperX Cloud Revolver™ är byggd för action med Plug N Play Virtual Dolby® Surround 7.1 ljud - ingen programvara behövs. Hör varje fotsteg, explosion och skott med filmisk klarhet när de simulerade sju-positions högtalarna ger ett exakt ljud med avstånd och djup. Det avancerade digitala signalbehandlande USB-ljudkortet hanterar allt, och levererar alltid premium-kvalitet ljud, oavsett vilket system du spelar på.

Avstämda för spel, streaming, musik eller film
Bakgrundsbelysta knappar på den clippable ljudkontrollboxen låter dig snabbt aktivera Dolby-ljud, stänga av ljudet och reglera mikrofon- och utgångsnivåer. Nya bas-boost, platta och vokala equalizer-lägen låter dig växla mellan inställningar avstämda för spel, streaming, musik eller film.

Ljudbild av studiokvalitet
Revolver S har en ljudbild av studiokvalitet som utmärker sig i FPS och öppna miljöer, så att du kan höra ljud längre bort mer exakt. Den unika Revolver S ljudelement-designen separerar de låga ljuden, mellanregistret och diskant och de omgjorda profilerna producerar ljud som audiofiler kommer att vara hänförda av.

Certifierad av TeamSpeak och Discord
Certifierad av TeamSpeak och Discord tar Cloud Revolver S mikrofonen röstkvalitet och brusreducering av bakgrundsljud till en annan nivå med USB-ljudkortet. Den flexibla mikrofonen är lätt att justera, kompatibel med Skype™, Ventrilo, Mumble och RaidCall och lätt att ta bort när du kopplar av med musik.

Höjdpunkter
- Plug N Play Dolby® Surround 7.1 ljudteknik
- Avancerad USB-ljudkontrollbox med DSP-ljudkort
- En ljudbild av studiokvalitet gör att du kan höra längre bort
- HyperX anpassad minnesskum av högre kvalitet ger prisbelönt komfort
- Ett nytt bredare huvudband fördelar trycket jämnare
- Stålramen ger hållbarhet och tillförlitlighet
- Nästa generationens 50 mm riktade ljudelement pumpar ut exakt, skarpt ljud


1690:-
Butik / Postorder: 5-10 arbetsdagar
Leverantören: i lager
Artikelnr: GT3469 Tillverkarens artikelnr: HX-HSCRS-GM/EM

Tillbaka