Produkter   » Kringutrustning » Mus » Logitech » Produkt

Logitech G Pro

 

Logitech G är en gamingmus med snabb responstid (1 ms) och avancerad optisk spelsensor. Ställ in belysning och programmera knapparna efter din spelstil - med det inbyggda minnet är det möjligt att spara inställningarna direkt i musen utan att installera programvara på nytt när du byter dator.

Avancerad optisk spelsensor
Gamingmusen har en noggrann och konsekvent pixelprecision vilket ger dig en stor fördel när du tävlar mot dina kompisar. Utan utjämning, filtrering och acceleration i hela dpi-intervallet får du en grym avläsning och konsekventa svarstider oavsett hastighet.

Överlägsen klickåtergivning
Musens avancerade knappfjädring förbättrar konsekvensen för både vänstra och högra musknapparna. Det innebär att det krävs mindre kraft för att aktivera avtryckaren och ger en pålitlig klickprestanda när du är inne i intensiva gamingsessioner!

Ergonomisk utformning
Musens lätta (83 g) och ergonomiska utformning ger härlig komfort under långa spelsessioner. Ytan är dessutom behandlad med en speciell beläggning som förbättrar både hållbarheten och greppet.

Anpassa efter dina önskemål
G403 går att anpassa efter dina personliga önskemål. Använd den direkt eller konfigurera knappar och belysning med Logitech Gaming Software. Ställ in ljusstyrka och välj mellan 16,8 miljoner färger för att match din omgivning eller programmera de 6 knapparna för att matcha din spelstil.


699:-
Butik / Postorder: i lager
Leverantören:
Artikelnr: GT5254 Tillverkarens artikelnr: 910-004857

Tillbaka