Produkter   » Kringutrustning » Mus » Razer » Produkt

Razer Naga Chroma

 

Razer Naga Chroma har allt du behöver för en optimal spelupplevelse: supersnabb reaktionsförmåga, 19 programmerbara knappar och in-game MMO konfigurator för att ändra musens inställningar inifrån spelet. Förutom den kraftfulla tekniken kan du även ställa in snygga ljuseffekter för att spegla din unika spelstil!

Chroma Lighting ljuseffekter
Anpassa utseendet på gamingmusen efter din personliga smak. Med Chroma Lighting kan du ställa in personliga ljuseffekter - på både scroll-hjulet, logon och de mekaniska knapparna. Välj mellan olika pulserande och svepande effekter med ett spektrum på över 16,8 miljoner färger. Det gör att du kan skapa en personlig gamingmus som speglar din unika spelstil.

16 000 DPI 5G lasersensor
Naga Chroma är tillverkad för att ge dig optimal precision. Med 16 000 DPI 5G lasersensor är det här en av världens mest exakt gamingmus - njut av total kontroll och oöverträffad precision på din väg mot seger!

12 mekaniska knappar
Med de 12 mekaniska knappar som är placerade vid tummen får du taktil feedback på dina kommandon. I mekaniska knappar sitter det en individuell brytare under varje knapp istället för en stor membranplatta. Dessa brytare har en längre livslängd, snabbare responstid och framför allt en bättre känsla. Knapparna är konkavt utformade för att du ska känna varje knapp individuellt. Det gör att du kan styra dina knappar mer instinktivt koncentrera dig på spelet.


1099:-
Butik / Postorder: i lager
Leverantören:
Artikelnr: GT5294 Tillverkarens artikelnr: RZ01-01610100-R3G1

Tillbaka