Produkter   » Skärmar » Samsung » Produkt

Samsung U28E570D 28" 4K

 

Samsungs UHD-bildskärm UE570 är idealisk för anslutning till PC, spelkonsoler och mer för fantastisk bildkvalitet i Ultra HD (4K 3840 x 2160). Oslagbar bildkvalitet med hela 8 miljoner pixlar med 4 gånger högre upplösning än Full HD. Se 4K-innehåll med verklighetstrogna detaljer som ger förhöjd närvarokänsla. Upplev ny klass av bildskärpa i Ultra High Definition.

Knivskarp skärpa och miljarder av färger
Med 64 gånger fler färger än konventionella bildskärmar är bildkvaliteten så pass detaljerad, verklighetstrogen och naturlig att du garanterat kommer att häpna. Tack vare den höga ljusstyrkan på 370 cd/㎡ blir bilden klarare och skarpare.

Kraftfull multitasking för hög produktivitet
Med Picture-by-Picture kan du visa två olika ingångskällor sida vid sida på skärmen samtidigt, med samma bildkvalitet som originalkällorna. Se flera bildkällor samtidigt tack vare stöd för fler ingångar och Picture-in-Picture 2.0. Ändra storleken på den andra bildkällan så att den täcker upp till 25 % av skärmen och placera den var du vill. Du kan dessutom enkelt justera ljudinställningarna.

Tre anslutningstyper för fler möjligheter
UE570 har ett hårdvarubaserat gränssnitt med flera praktiska och avancerade anslutningar som optimerar spelupplevelsen. Bildskärmen kan anslutas till din PC och AV-utrustning med DisplayPort 1.2 och två separata HDMI-portar, vilket gör den perfekt för både din spelkonsol och din dator.

Sofistikerad design
Tack vare en genomtänkt design och konstruktion är UE570 mycket mer än bara en elegant bildskärm – den är särskilt utvecklad för att ge dig bästa möjliga tittarupplevelse. Bildskärmen har ett mattsvart chassi och en smal skärmram med metallic-list. Stativet är T-format och har en matchande metallic-finish. Skärmen stödjer VESA 75 x 75 så att du enkelt kan montera den på väggen. Bildskärmen kan lutas framåt 20 ° och bakåt 2 ° för önskad vinkel.

Storlek: 28"
Upplösning 4K 3840 x 2160 vid 60 Hz
Responstid: 1ms
Uppdateringsfrekvens: 60hz
Anslutningar: Hörlursingång, HDMI x2, DisplayPort


3490:-
Butik / Postorder: i lager
Leverantören:
Artikelnr: GT5213 Tillverkarens artikelnr: LU28E570DS/EN

Tillbaka